+36 70 432 6333

Webáruház készítés - Szeged

Webáruház referenciák

  • Szivattyú centrum
  • Pénztárca Web
  • Heted7játék webáruház
  • Lesdegesz tésztaház
  • Játék szertár
  • Égigérő könyvesbolt
  • Euronics műszaki áruházlánc
  • Aranypatkó Lovasbolt

Termékfotó referenciák

Videó referenciák

Webáruház készítés

Instant vagy Prémium webáruház készítés? Mik a különbségek?

Cégünk szemlélete, hogy ügyfeleink és a piac diktálta feltételeknek minél jobban meg kívánunk felelni. Szolgáltatásaink és webáruházaink is csak így tudnak értéket, bevételt és folyamatos növekedést produkálni.

Ügyfeleink visszajelzései alapján meglévő webáruház készítés megoldásunkból két, eltérő igényre szabott, ugyanakkor funkcióiban teljes konstrukciót hoztunk létre: egy Instant bérelhető webáruház, valamint egy Prémium webáruház megoldást.

Szolgáltatás

Instant, bérelhető webáruház

Prémium, egyedi webáruház

Kiknek? Gyors bevezetés, alacsony havi költség mellett Személyre szabott, egyedi igényeket is kiszolgáló megoldás
Egyedi fejlesztés    
Statisztika    
Korlátlan termékszám    
Egyedi domain név    
Marketing szolgáltatások**    
Egyedi dizájn x  
Egyedi fejlesztési kérések x  
Vállalatirányítási rendszerrel integrálható x  
Konstrukció bérelhető webáruház  egyedi webáruház
Ügyfélszolgálat online ügyfélkapu felület online ügyfélkapu felület, telefonos és személyes
Elkészítési idő 1 munkanap 4-6 hét
Megrendelés Online Személyes
Bérleti díj 12 000 Ft / hónap Nincs
Webshop ár 0 Ft Egyedi ár
  Részletek... Részletek...

 

Néhány lépésben összeszedtük Önnek, mi szükséges a webáruház
készítéshez, hogy eredményesen tudjon online értékesíteni!

Domain név és tárhely

Szüksége van egy olyan domain névre (www.valami.hu), amely leginkább jellemzi a webáruházon keresztül árult termékeket. Ha sikerül egy jó domain nevet választanunk a keresőoptimalizálást eredményesebbé tehetjük. Fontos a megjegyezhetőség is, mert ez alapján fogják az érdeklődők később is megtalálni az Ön webáruházát. Ahhoz, hogy megjelenjen webáruháza a világhálón szüksége van egy tárhelyre is, ahova a webáruház adatai felkerülnek, ezáltal elérhetővé válik az Interneten.

Webáruház készítés

A webáruház készítése során az eladni kívánt termékeknek megfelelően alakítjuk ki az áruházat. Különösen fontos két dolgot szem előtt tartani. Az egyik az egyedi és felhasználóbarát design, a másik az úgynevezett webergonómia, ami az oldal felépítését, struktúráját jelenti. Célja, hogy a látogató átlássa a webáruházat és megtaláljon minden számára szükséges információt akár a cégről, akár a termékekről. Ellenkező esetben azt fogjuk tapasztalni, hogy a látogatók igen gyorsan elhagyják oldalunkat és kevesen vásárolnak. Fontos, hogy a vásárlói felület vezesse végig a látogatót a vásárláson és egyértelműen legyenek elhelyezve a vásárlást segítő elemek. A webáruház készítés során fordítsunk energiát arra, hogy a termékek adatlapjai informatívak legyenek és lássuk el őket megfelelő termékfotókkal.

Látogatószám és a webáruház konverzió mérése

Nagyon fontos tényező webáruházak esetében a konverzió folyamatos mérése (látogatók, találati szavak, vásárlások aránya stb.). Ezekből készítsünk folyamatosan statisztikákat. Szerencsére erre már rendkívül jó eszközök állnak rendelkezésre, így folyamatosan látjuk az elért eredményeket, és akár egy-egy reklám hatását is.

Önállóan szerkeszthető termék paletta

Annak érdekében, hogy webáruháza mindig naprakész legyen, olyan webáruházakat készítünk, amelyet rövid betanítási időszak után önállóan tud szerkeszteni. A webáruház elkészítése után lehetőség van webáruházát integrálni külső készletnyilvántartó vagy vállalat irányítási rendszerrel. Így a termékek szinkronizációja automatikusan is megtörténhet.

Keresőoptimalizálás

Hosszú távon az egyik leginkább költséghatékony és időtakarékos megoldás a webáruházak keresőoptimalizálása. Lényege, hogy ha valaki a Google keresőjébe beírja az általunk forgalmazott termék nevét, webáruházunk megjelenjen az első három találati oldalon. Ennek folyamatos fenntartásával biztosak lehetünk abban, hogy tényleges érdeklődők látogatják meg webáruházunkat, mely folyamatos stabil látogatószámot eredményez.

Hírlevél küldő rendszer kialakítása

Amint a látogatószám növekedésnek indul, szükségessé válik, hogy az érdeklődőkkel folyamatosan kommunikáljunk. Ennek talán a legegyszerűbb módja a hírlevél küldés. Ehhez nyújtunk egyszerűen használható hírlevél küldő rendszert.

Közösségi oldalak

Ha már a virtuális üzletünk stabil alapokon nyugszik, látni fogjuk, mennyi előnye van webáruházunknak. Ekkor egy szinttel feljebb léphetünk és kipróbálhatjuk magunkat a közösségi médiákban. Elsősorban a Facebook oldal terjedt el és lett egyre népszerűbb a vállalkozások körében is. Ahhoz, hogy leginkább ki tudjuk használni ezen rendszer előnyeit, célszerű a cégünk Facebook oldalát is egyedivé tenni. Cégünk ebben is segítségére lesz.

Online marketing szolgáltatás

Online marketing szolgáltatásunkkal segítséget kívánunk nyújtani hosszú távon. Az Ön termékeinek megfelelő, egyedi online marketing stratégiát dolgozunk ki, hogy valóban webáruháza legyen a legjobb befektetése! 

Felkeltettük érdeklődését?

További lépésekhez kattintson a jobb oldalon található gombra!

TOVÁBB az ajánlatkéréshez!