Rólunk

A Webmotion csapata hivatásának tekinti a rábízott weboldal fejlesztését!
Elkötelezettségünk, kitartó munkánk és referenciáink a Te sikeredet igazolják!

„Találd meg a sztorit a termékben – mondd el világosan és meggyőzően” (Bill Bernbach)

Lépést tartunk a világgal

A Webmotion a domain regisztráció, a hosting, a web- és alkalmazásfejlesztés, a hatékony weboldal készítés és az online marketing folyamatosan változó világának kihívásaira kínál egyedi igényeidhez alkalmazkodó megoldásokat.

Megelőzzük versenytársaidat

Küldetésünk, hogy üzleted sikeresebbé, versenyképesebbé tegyük a piacon azáltal, hogy egy könnyen kezelhető, gyorsan bevezethető, felhasználóbarát weboldalt, webáruházat ágyazunk be a cég életébe, amellyel mérhetően növekszik az értékesítési hatékonysága.

Nekünk számít a véleményed

Van egy jó ötleted? Szeretnéd megosztani velünk? Esetleg már meg is valósítottad ötletét de a várt profit nem hozta meg a kívánt eredményt? Mi segítünk a kivitelezésben!

Ismerj meg minket!

Csapatunkat fiatal, lelkes és kreatív szakemberek alkotják, akik imádják munkájukat és folyamatosan fejlesztik magukat! Hiszünk abban, hogy minden sikeres üzlet mögött, egy jól felépített online rendszer található. Fontosnak tartjuk, hogy laikusok számára is érthető módon beszéljünk a webfejlesztésről és az online marketing adta lehetőségekről és azok jelentőségéről.

 • Nagy Gábor

  Nagy Gábor

  Cégvezető

 • Gabnai Dávid

  Gabnai Dávid

  Frontend fejlesztő

 • Nagy Máté

  Backend fejlesztő

 • Horváth Zoltán

  Online marketing

 • Boldizsár Ferenc

  Junior fejlesztő