Weboldal készítés

Nézzük meg lépésről lépésre a weboldal készítés menetét, mi szükséges ahhoz, hogy weboldalad legyen a legjobb befektetésed!

Domain név és tárhely

A weboldal készítése előtt szüksége van egy olyan domain névre (www.valami.hu), amely a leginkább kifejezi a Te tevékenységedet. Ez alapján fogják az érdeklődők megtalálni weboldaladat, honlapodat.
Ahhoz, hogy megjelenjen weboldalad a világhálón szüksége van egy tárhelyre is, ahova a weboldal adatai felkerülnek, így elérhetővé válik az interneten.

Weboldal elkészítése

Következő lépésben el kell készíteni magát a weboldalt. Különösen fontos két dolgot szem előtt tartani. Az egyik az egyedi és felhasználóbarát weboldal design, a másik az úgynevezett webergonómia, ami az oldal felépítését, struktúráját jelenti. Célja, hogy a látogató átlássa a weboldalt és megtaláljon minden számára szükséges információt. Ellenkező esetben azt fogjuk tapasztalni, hogy az olvasók igen gyorsan elhagyják oldalunkat.

Látogatószám mérés

Nagyon fontos tényező a weboldal készítés után a folyamatos látogatószám mérés. Szerencsére erre már rendkívül jó eszközök állnak rendelkezésre, így folyamatosan látjuk, az elért eredményeket.

Önállóan szerkeszthető tartalom

Annak érdekében, hogy honlapodon mindig friss információk legyenek, olyan weboldalakat készítünk, amelyet rövid betanítási időszak után önállóan tudsz szerkeszteni.

Ha a fenti négy elemmel rendelkezik, a weboldal készítés megtörtént. A legfontosabb következő lépés az, hogy minél több látogatója legyen oldaladnak, hiszen önmagában az internetes világban jelen lenni anélkül, hogy megtalálnának bennünket, nem fog több bevételt eredményezni.
Ennek elérése érdekében a fentieken túl cégünk olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelyeknek céljuk a látogatószám minél gyorsabb és minél nagyobb mértékű növelése.

Keresőoptimalizálás

Hosszú távon az egyik leginkább költséghatékony és időtakarékos megoldás a keresőoptimalizálás. Lényege, hogy ha valaki a Google keresőjébe beírja az általunk forgalmazott termék nevét, vagy a szolgáltatásunk megnevezését, weboldalunk megjelenjen az első három találati oldalon. Ennek folyamatos fenntartásával biztosak lehetünk abban, hogy tényleges érdeklők látogatják meg oldalunkat és folyamatos stabil látogatószámot eredményez.

Hírlevél küldő rendszer kialakítása

Amint a látogatószám növekedésnek indul, szükségessé válik, hogy az érdeklődőkkel folyamatosan kommunikáljunk. Ennek talán a legegyszerűbb módja a hírlevél küldés. Ehhez nyújtunk egyszerűen használható hírlevél küldő rendszert.

Közösségi oldalak

Ha már a virtuális üzletünk stabil alapokon nyugszik, látni fogjuk, mennyi előnye van weboldalunknak. Ekkor egy szinttel feljebb léphetünk és kipróbálhatjuk magunkat a közösségi médiákban. Elsősorban a Facebook oldal terjedt el és lett egyre népszerűbb a vállalkozások körében is. Ahhoz, hogy a leginkább ki tudd használni ezen rendszer előnyeit, célszerű a céged Facebook oldalát is egyedivé tenni. Cégünk ebben is segítségedre lesz.

Online- marketing szolgáltatás

Online marketing szolgáltatásunkkal segítséget kívánunk nyújtani hosszú távon. A Te termékeidnek, szolgáltatásaidnak megfelelő, egyedi online marketing stratégiát dolgozunk ki, hogy valóban weboldalad legyen a legjobb befektetésed!