Webáruház készítés

NINCS MÉG SAJÁT WEBÁRUHÁZAD DE SZERETNÉL EGYET?

Mi elkészítjük saját egyedi és prémium webáruházad!

Tudod mennyi mindenre jó egy igazán egyedi és profi webáruház? Ha nagy léptekben gondolkodsz és nagyobb igényeid vannak, akkor Neked a PRÉMIUM lesz a nyerő!


Ugye Te sem szeretnél lemaradni és kimaradni a jóból?

Egy e-kereskedelmi statisztika szerint a magyarországi webáruházak összforgalma 2014-ben meghaladta a 266 milliárd Ft-ot, mely a hazai kiskereskedelmi forgalom 3,5%-át teszi ki. Egy idei felmérés alapján az internetezők 62 %-a. azaz több mint 2,5 millió ember tervez vásárolni online felületen. Az e-kereskedelem és az online piactér az egyedüli olyan terület, mely megállás nélkül fejlődik és folyamatosan növekszik, sőt még a gazdasági válság sem tudta megbolygatni!

MIÉRT ÉRNÉD BE EGY ÁTLAGOS WEBÁRUHÁZZAL?

Válaszd Te is a prémium webáruházat!

Egyedi igényeket szeretnél megvalósítani?

Különleges és egyedülálló szeretnél lenni abban amit csinálsz?

Ha szereted a kihívásokat és szeretnéd ha webáruházad sok látogatót vonzana magához, akkor válaszd a PRÉMIUM webáruház megoldásunkat és szolgáltatásunkat!


Mitől hívjuk PRÉMIUMNAK?

  • Egyedi igények
  • Saját fejlesztésű, nem nyílt forráskódú rendszer
  • Folyamatos és hatékony fejlesztés a Google irányelveit követve
  • Folyamatok automatizálása
  • Folyamatos funkcióbővítés
  • Rendszerünk gyors, optimalizáljuk a betöltési sebességet, ezáltal a felhasználói élmény jobb és a Google helyezésekre is kihatással van
  • Mobilra optimalizált
  • Költséghatékony
  • Folyamatos informatikai és marketing támogatás


HOGYAN INDULJUNK EL HA WEBÁRUHÁZAT SZERETNÉNK?

Ha webáruház készítésben gondolkodunk, fontos, hogy mindig az lebegjen a szemünk előtt: töredék idő alatt megtérül az új webáruház elkészítésére fordított idő és pénz, hiszen nem követjük el azokat a hibákat, melyeket egy kezdő készítő szinte kivétel nélkül elkövet. Képesek leszünk megérteni, hogy a vásárlók miért a mi webáruházunkban fognak vásárolni, és képesek leszünk az ő szemükkel gondolkodni. Ezzel egy igazán ügyfélbarát oldalt leszünk képesek létrehozni, mely mágnesként fogja idevonzani a látogatókat! Amit garantálunk: Hosszútávú együttműködés Folyamatos partnerkapcsolat Egyedi tervezésű webáruházak Prémium minőség és kiszolgálás.

Ne várd meg, amíg a konkurencia megelőz! Légy Te az első!