Online szoftver fejlesztés

Aki használja az internetet láthatja, hogy az online szoftverek egyre nagyobb teret hódítanak. Úgy gondoljuk az online szoftverek óriási könnyebbséget tudnak hozni a mindennapi életünkbe, munkánkba.

Nézzük meg az online szoftverek főbb előnyeit:

  • nem kell telepíteni

  • nincs korlátozva 1 számítógépre

  • az adatait bárhonnan bármikor elérheti csak internet kell hozzá vagy egy okos telefon

  • a mentések központilag tárolódnak egy szerverre így nem kell Önnek saját szervert fenntartania

Az igények minden területen mások.

Összeszedtünk néhány általunk fejlesztett és megvalósított online szoftver projektet:

Csongi Fűtéstechnika: egyedi ügyfél és munkatárs menedzselő online szoftver

Felmerült az igény egy könnyedén és egyszerűen használható saját online szoftverre, hogy az excel és más nem túl hatékony megoldásokat el lehessen felejteni. A cég fűtéstechnikai termékek kereskedelmével és szerelésével foglalkozik. Röviden összefoglalva a működési lényeget: az elkészült online szoftver segítségével lehetőség van a vásárlók adatainak rögzítésére és hozzájuk beszerelési teendőket vihetünk fel, amihez szerelőket rendelhetünk. Az elvégzendő feladatokról a rendszer automatikus teendői értesítéseket küld. 

MLM hálózatban munkatársakat kezelő egyedi online szoftver

Az MLM rendszerekben sok munkatárssal kell napi szinten kommunikálnunk és információkat megosztanunk. Az online szoftver által rögzíthetjük az alattunk dolgozó munkatársakat és az is ki kinek a szponzora. Lehetőség van a kijelölt munkatársaknak gyors üzenet küldésére e-mail vagy akár SMS formájában is. Kezelhetjük teendőinket melyekhez emlékeztetőket is rendelhetünk.

Vitalplusactive üzletkötői hálózatot összefogó komplett szoftver 10 országban

A felkérés során megoldást kellett találnunk a munkatársak munkájának megkönnyítésére és a vezetőség általi ellenőrizhetőségére. Az online szoftver segíti az értékesítést és kezeli az ügyfeleket. Öt jogosultsági szint lett kialakítva benne, így a hierarchiának megfelelően látják a felhasználók a nekik megfelelő információkat és feladatokat. A legfelsőbb szinteken teljes ellenőrzés alatt tartható minden és statisztikákat kaphatunk a munka hatékonyságáról. Az elkészíült online szoftver 10 országot fog össze és minden országban a saját nyelvükön kommunikál. A programból a folyamatosan növekvő ügyfélállomány értesítve van sms-ek segítségével. A rendszer a terhelést elosztva kezeli az sms-ek mennyiségét, így időzónáknak megfelelően reggel 8 és du. 5 óra között napi 58.000 sms kiküldésére képes. 

Suli.INFO Internet Kft. több funkciós egyedi online szoftver

A Suli.INFO Internet Kft. már korábban elkészített központi rendszeréhez építettünk újabb megoldásokat. Az online szoftver több ezer diák tanulmányi eredményének változását kezelik gyors, sok esetben automatizált módon.

Kovács Autó árlistákat feldolgozó egyedi online szoftver

Az általunk elkészített www.alkatreszek.eu webáruházban több 10.000 termék található, amelyeknek a napi szintű feltöltése és árazása rendkívül sok időt venne igénybe. Egy egyszerűen használható varázsló jellegű adatfrissítő segítségével külső adatállományokból a frissítések és az adat feltöltések könnyedén megoldhatóak.

Mediamotion Kft. Onlinekupon.hu

A kuponozás elég divatos lett az utóbbi időben, ennek az interneten elérhető formáját valósítottuk meg egy teljesen egyedi fejlesztés keretein belül.  Az oldal 2 különálló adminisztrációs felülettel rendelkezik. Az egyik segítségével kompletten elvégezhető az ügyfelek és a kuponok menedzselése, míg a másik rendszert a hirdetők használják kuponjaik menedzselésére.

További fejleszéseink a tejlesség igénye nélkül:

Békés Toys Kft. webáruház és vállalatirányítási rendszer közötti interface kialakítása.

Asparagus Kft webáruház és vállaltirányítási rendszer közötti szinkronizációt elvégző szoftver.

Gp Gumiszervíz Kft. nagykeres adatbázisból termék szinkroniálás megoldása webáruházba.

Onlineszoftverek.hu központi rendszer kiépítése ügyfél kezelő, számlázó funkciókkal.

Elitguru ajánlat kezelő egyedi szoftver.

CityPcShop árlistákat kezelő weboldal kiegészítő szoftver.