Jól esik az embernek ha elismerik a teljesítményét

Az online megjelenés mára már természetes

 

Napjainkban az online jelenlét kötelező minden sikereket elérni akaró vállalkozónak, illetve vállalkozásnak. Ehhez szinte elengedhetetlen az online marketing rendszer, ami több területből, több feladatból tevődhet össze.

 

Az egyik ilyen - nagyon fontos - tevékenység a Google Adwords kampányok kezelése. Ezért büszkén jelentjük be meglévő és leendő Ügyfeleinknek, hogy a  Webmotion Kft. 2017. január 12 -e óta hivatalosan is a Google minősített partnere lett, és jogosultá váltunk a Google Partner jelvény használatára. Ez annyit jelent, hogy elismerik cégünk Adwords Keresési hirdetések terén szerzett ismereteit és szaktudását. Ezen státusz megszerzéséhez teljesítenünk kellett az Adwords-ráfordítási követelményeket, sikeresen növelnünk kellett a saját és az ügyfeleink bevétleit, valamint elengedhetetlenül fenntartottuk, illetve bővítettük az ügyfélbázisunkat.

Hirdetni akarok!

Mindeki nyer

A jelvényyel jogosultá váltunk megjelenni a Google Partnerkeresőben, azaz a Partners program keresőjében, ahová csak azok a cégek kerülhetnek be akik teljesítették a követelményeket. Ezáltal részt vehetünk további rendezvényeken, képzéseken, így ügyfeleinkn számára még hasznosabb, költségkímélőbb és még profitábilisabb kampányokat futatthatunk. Emelett az Adwords promóciós ajánlataihoz is hozzáférhetünk potenciális és meglévő ügyfeleink részére.

 

Hogyan tovább

Rövidtávú céljaink között szerepel a további szakvizsgák (mobilhirdetések, videohirdetések, display-hirdetések) sikeres teljesítése. Ezáltal még specializáltabb kampányokat állíthatunk össze Számotokra. De miért választják egyre többen az Adwods hirdetéseket? És Te miért válaszd? Ha röviden kellene válaszolnom:

-Az Adwords egyik hatalmas előnye, hogy - szinte - azonnal érdeklődőket, vevőket tud terelni a honlapodra. Ennyi!!!

 

Úgy érzed itt az ideje felpörgetni az üzletet?

Jelezd számunkra és munkatársunk néhány napon belül időpont egyeztetés céljából megkeres. A konzultáció időtartama 1 óra. Mindezek felett díjtalan és teljesen kötelezettségmentes a részedről. Mi a véleményed? Belevágunk?

Igen, vevőket akarok!