Egyedi Webshop készítés

Manapság az egyik leggyorsabban fejlődő üzletág az e-kereskedelem, ami azon kevés területek közé tartozik, ami még a recesszió idején is képes volt a növekedésre. Egy e-kereskedelmi statisztika szerint Magyarországon 2013-ban, több mint 3500 webshop volt, melyek összforgalma meghaladta a 200 milliárd Ft-ot. Ez az összeg alig érte el a hazai kiskereskedelmi forgalom 2,7%-át, ami nagyon alacsonynak mondható, mivel néhány nyugat európai országban ez a szám meghaladta a 6%-ot is. Ezek az értékek is azt mutatják, hogy van még növekedési lehetőség és még mindig érdemes webshopot indítani. Aki nem készít boltjának online megjelenést, elveszíti versenyelőnyét azzal a konkurenciájával szemben akinek már van webshop-ja.

Az elején le kell szögeznünk, hogy az e-kereskedelem nem egyenlő a webshop készítéssel. A mai világban már nem elég egy webshopot elindítani, majd várni a vásárlókat. Komoly energiát és munkát kell fektetni a folyamatos vevő szerzésbe és a vásárlók megtartásába, ami mind-mind folyamatos törődést és fejlesztést igényel.

Ha fel szeretné lendíteni saját üzlete értékesítési volumenét, egy lehetséges fejlődési irány egy webshop nyitása. Sokan viszont alábecsülik a fenntartással járó munkát és nem kalkulálnak a folyamatos fejlődés szükségességével. Egy jó webshop működtetéséhez komplett csapatra van szükség: grafikusra, programozóra, keresőoptimalizáló szakemberre és marketingesre. Sok cég elköveti azt a hibát, hogy ezeket a feladatokat egyetlen emberrel próbálja kivitelezni, aki viszont nem rendelkezhet akkora tapasztalattal a különböző területeken, mint egy erre szakosodott csapat. Cégen belül egy ilyen szakértői team fenntartása viszont havi szinten nagyon költséges. Szakértők nélkül, hosszútávon nem tudunk piacképesek lenni.

A leghatékonyabb megoldás, ha egy szakértő csapatot bíz meg ezekkel a feladatokkal.
Mi segítünk Önnek webshopja elkészítésében, fenntartásában és folyamatos fejlesztésben is.

Megoldásunk webshop készítésre

Cégünk 5 éve foglalkozik webshop rendszerek készítésével és üzemeltetésével. A kezdeti időszakban nyílt forráskódú rendszerekkel dolgoztunk, de nagyon gyorsan rá kellett jönnünk ezen megoldások gyengeségeikre. Ezért is döntöttünk úgy, hogy saját webshop szoftvert fejlesztünk.
Saját webshop-megoldásunkkal magabiztosan tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, maximálisan szem előtt tartva a Google irányelveit, a felhasználó barátságot, a mobilra optimalizáltságot és az újabb marketing trendeket. Ezzel tudunk versenyelőnyt biztosítani az általunk üzemeltetett webshop tulajdonosoknak konkurenciájukkal szemben.

Munkánk során Ügyfeleinkkel napi szinten dolgozunk össze és közösen támogatjuk a webshopon keresztüli értékesítést. A webshop készítés során segítünk a tervezésben, a kivitelezésben és a folyamatos után követésben. Miután elindult webshopja, a témának legjobban megfelelő online marketing kampányokat készítünk és keresőoptimalizájuk a webshop-ot. Ezzel tudjuk elérni, hogy webshopjaink egyre nagyobb forgalmat generálnak.

Szemléletünk, hogy hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítsunk ki a webshop tulajdonosokkal.

Mi nem futószalagon készítjük a webshopokat. Ügyfeleink “Prémium” kiszolgálást és minőséget kapnak.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ilyen megoldásra van szüksége, keressen fel bennünket és egyeztessünk időpontot egy igény felmérésre, ami után pontos árajánlatot készítünk.