Csatlakozz a Webmotion Csapatához

Kik vagyunk?

A Webmotion Kft. egy néhány fős szuper kis csapat, ahol webfejlesztésen és az online marketingen túl azon dolgozunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük az ezekkel járó operatív és technikai tudást igénylő feladatokat. Mindezt tesszük úgy, hogy felhasználjuk a legmodernebb eszközöket, tudásanyagokat. Ebben az iparágban gyorsan kell reagálni a folyamatosan változó kihívásokra, követni kell a trendeket, ezért a tanulást az életünk részévé tettük a munkánk során is.

Miért Jó velünk dolgozni?

  • Folyamatosan tanulunk

Tudjuk, hogy a vállalkozás fejlődése a benne dolgozó munkatársak fejlődésével egyenértékű. Éppen ezért folyamatos belső tréningekre, szakmai konzultációkra számíthatsz. Szeress tanulni!

  • Keressük a kihívásokat

Szeretsz akadályokat legyőzni? Rengeteg megoldandó feladattal találkozunk nap, mint nap, amiket nem kikerülünk, sokkal inkább proaktívan elébe megyünk, Légy kreatív! 

  • Fiatalosak vagyunk

Ez leginkább gondolkodásunkban nyílvánul meg. Nincs rossz ötlet vagy javaslat, sokszor eltérő szemlélettel többre jutunk. Légy bátor és nyitott!

  • Nálunk mindenki egyedi

Nagyon fontos a munkaközösség, a csapatot pedig emberek, egyének alkotják. Ellengedhetetlen, hogy jól érezd magad a bőrödben, ezért minden lehetséges eszközt és erőforrást a rendelkezésdre bocsájtunk a hatékony munkavégzéshez. Élj vele!

  • Pozitívak vagyunk

Ha valami nem frankó, akkor megbeszéljük, teszünk érte és úgy alakítjuk a dolgokat, hogy jó legyen. Légy vidám és őszinte!

  • Modern környezetben dolgozunk

Úgy alakítottuk ki "irodánkat", hogy egyaránt inspriráló és motiváló legyen a munkavégzés. Szeress szórakozni!

Kiket keresünk?

Röviden: Jó programozókat, fejlesztőket.

Manapság nehéz megfelelő szakmai tudással rendelkező munkavállalókat találni, de még nehezebb felfedezni jó embereket. 

 

Amennyiben el tudod képzelni magad mint csapatunk hasznos tagját, akikkel az időd nagy részét töltöd, dobj egy e-mailt az allas@webmotion.hu-ra, amihez csatolod az önéletrajzodat és motivációs leveledet.  

Ha úgy érezzük, hogy együtt tudnánk dolgozni, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy személyesen bizonyítsd tehetségedet.